Sommartider!

Hej hopp! 


Jag borde sova sedan flera timmar tillbaka då jag skall upp tidigt idag och arbeta, som den hårt arbetande kvinna jag är. 

Jag såg innerligt fram emot min 4 veckor långa semester detta år. Men ack, så blir det inte med tanke på rådande omständigheter. Därför får jag nöja mig med en vecka även detta år. Äsch.. Strand snälla, semester är för amatörer! 

Jag har inte visat er förra sommarens bildexemplar. Därför tillägnar jag detta inlägg till just det - en liten dokumentation av fjolårets sommartider. Jag har dock, med stor sorg, inte så många värmlandsbilder att visa er. De låg nämligen i min dator som bestämde sig för att dö precis innan jag skulle spara dem i min svarta låda. 

Varsågoda! 

Vi börjar bildvisningen med denna - en roadtrip till Gävle för en liten baby shower för fina Jill. Mina tjejer och jag tar en bensträckare på vägen! 

Detta är nog en av de roligast bilder jag tagit! Men roligare är det med det lilla bildspelet jag gjort, men då hänvisar jag er till facebook för att titta vad som hände sekunderna innan. Tjejerna posar stiligt framför kameran, medan Linnea sitter fint på hästen, som svajar iväg och Linnea faller handlöst ner på marken. Gapskrattet som detta utlöste fick mig att gråta av skratt! Denna lilla roadtrip var för övrigt väldigt mysig med underbart väder, lek och skitsnack. 

Midsommar - Jag, MiJay och Kjelle firade midsommar i Hässelby, på några klippor precis vid vattnet. Alla behöver vi en hjälpande hand ibland! 

Detta är en av mina mindre smickrande posarbilder som till följd av ett försök(och konstaterat misslyckande) till sexiga och sensuella bilder resluterade i en nära döden-upplevelse. MiJay var inte lika hjälpsam denna gång, istället greppade hon snabbt mobilen för att filma händelseförloppet på ett grymt och osympatiskt sätt, medan Kjelle däremot snabbt var på plats och därmed blev räddaren i nöden. 

Gräsligt försökt till skägg. Också under midsommar. Jag vill tillägga att detta var en nykter afton för oss alla tre, om det inte framgick innan. 

Kjelles brillor och jag och min nya kamera

Vi strosade runt på en kyrkogård. Här är Kjelle. Inte det minsta berörd. 

Här är hon lite mer berörd. Misstänker att ljuset bidrog en del. 

Denna vackra bild är från Saras födelsedagskalas och som ni ser är hon överexalterad!

Sara, glad!

Jag och min BFF! 

Också under Saras kalas - vi känner oss väldigt vuxna och diskuterar kötthalten på korv med Sara och Johans granne. Kjelle visar stort intresse och entusiasm över denna diskussion. 

Mina fantastiska vänner ordnade ett överraskningskalas till mig! Dom lurade mig totalt och jag fattade verkligen ingenting! Detta var en underbar kväll med massa kärlek och jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner som jag faktiskt har. Tack, till varenda en av er, ni förgyller mitt liv! 

Myskväll med grillning och bad. En kväll jag alltid kommer att minnas!

Jag och MiJay sysselsatte oss ofta med att åka ut med bilen och fota djur. Här sprang jag omkring med världens fetaste och tyngsta objektiv på en golfbana för att fota ett par svanar, MiJay höll sig dock på avstånd. Klokt val. När jag kom tillbaka till bilen var mina skor genomblöta efter att ha sprungit omkring på en vattning gräsmatta. 

Här yrar Kjelle omkring, långt in i de värmländska skogarna. Kjelle, skogs-Kjelle! 

Avslutar denna bildvisning med världens sötaste kalv. Jag har ett genuint intresse för kor, speciellt höglandskor ligger mig varmt om hjärtat. Kan ni då tänka er min reaktion på en fluffig, ullig, gullig liten bebiskossa? Nej, antagligen inte! 

Väl mött! 

RSS 2.0