Kallt

Jag och Kjelle gick ut för att fota lite igår.. men det var så kallt så det blev typ inget haha. Vi tänkte renovera lite här på bloggen men vi får göra ett nytt försök när det blir lite varmare ute ;)

PUSS 


Bästaste Cissilainen <3


Katter

Hej bloggen!
Otroligt skönt med helg! Har mest tagit det lugnt och chillat med Kjelle. Idag har vi varit till Sara för att hälsa på hennes och Johans lilla tillskott, lilla Sabaton! Så jävla söt! Har själv två katter här hemma just nu.. Passar brorsans kissar medan han är uppe i bergen och vandrar. Katter är väl inte riktigt min grej och dom går mig redan på nerverna.. Dom har redan haft sönder en kruka och en ljusstake haha. Har hundarna hos mig i helgen också så det är fullt hus här!

Första bilden är på lilla Sabaton, andra på Teddy och tredje på Tussan/Trinity/Evelina beroende på vem som tilltalar henne :D

/Cissi



bilder från mobajlen

 
 
 
 
<3 åttaåringen
 
 
mammis <3 
 
 
 
 
Hejpa! /Kjelle
 
 

toddlers & tiaras

Jag vet inte varför jag gör det, men jag har en sida hos mig själv som bara MÅSTE provoceras. Det är vid dessa infall som jag går in på flashback och läser sexist- och misogyna trådar, som jag går in på en av alla dessa rasistsidor som existerar på internet, eller som idag när jag kollade på ett avsnitt av Toddlers & Tiaras: 
  
 
Det är så mycket som är fel med det här programmet, med alla dessa pageant-moms och de som håller i dessa tävlingar. Det gör så ont i mig när vuxna människor inte låter barn vara barn. Som sminkar dem till oigenkännlighet, sätter på dom utmanande kläder och utsätter dem för så mycket stress och press. Jag förstår inte hur dessa tävlingar kan vara lagliga. Jag förstår inte att dessa föräldrar får fortsätta vara föräldrar efter att ha medverkat i det här programmet. 
 
Jag hade tänkt att skriva mer ingående, ta upp alla tillfällen i avsnittet som berörde mig mest och fick mig att skrika ut, men jag har inte tålamod just nu. 
 
Yippie kay yay motherfucker, ha en trevlig helg så kanske poletten trillar ner. 
/Kjelle

Längtan

Nu är mars här och det är inte så långt kvar till våren :) Sjukt vad mycket jag längtar till sommaren.. Kommer dock inte ha någon betald semester eftersom jag byter arbetsgivare 11 mars(samma jobb) och måste börja samla semesterdagar igen.. Men får ut mina semesterdagar i pengar för ett helt år från min nuvarande arbetsgivare.. Så har sökt en vecka semester iaf.. Så om jag får som jag vill kommer jag vara ledig i slutet på juli.. Då blir det en vecka i Värmland med hundarna och vännerna förhoppningsvis! Blir nog så att vi åker på min födelsedag antagligen. Gillar ändå inte att fira så det är en perfekt ursäkt till att slippa det hahaha. 

Här kommer lite bilder från förra sommaren när Kjelle var med mig till Nykast ♥








 
 

RSS 2.0