hoodoo - muse

Juste kompisar. Har inte länkat till min andra blogg. Den är rätt så tråkig men till för mig när det liksom svämmar över: ordsomautomatik. Det var allt. Vi syns i marschallens skugga. Amen.
 
/Kjelle

Måsattacken!

För ett par år sedan i Jakobsberg Centrum fick jag, Jessica och Kjelle syn på små gulliga måsbebisar i gräset.. och en måsmamma som vakade över dom på en gatlykta. Dom var så söta så tänkte ta mig en närmare titt på dom och även få dom på film! Men det uppskattades inte av mamman som lackade totalt på mig och försökte mörda mig hahaha!!



Kisse!

Fick besök av grannens katt på balkongen idag! Så jävla söt!


Alla hjärtans dag <3

Idag är det alla hjärtans dag! Har alltid firat med päronen annars men nu när jag inte bor hemma längre så blir det inte riktigt så. Har dock blivit uppvaktad ändå :) fick ett jättefint halsband av världens finaste <3 Så glad<3<3

Fick sluta två timmar tidigare så kvällen spenderas med MiJay! Vi kollar på fråga Olle dokumentären haha, alltid lika spännande :D

Hoppas alla haft en fin dag, det har iaf jag :)


Puss!


/Cissi


love doesn't last

Egentligen gillar jag ju inte idén av trygghet, av kantighet och rutiner. Men jag minns känslan av hem vid hans axel och jag saknar den. Jag saknar interna skämt och att skeda med någon när alla lagt sig. Att ha den där någon att dela åsikter med, dela en cigarettstund. En sån där som sparkar andan ur mig med en blick, på ett ögonblick.
 
/Kjelle

uppgiven

Hej fölks.
 
Jag är så jävla trött på snubbfilmer. Jag är så trött på män som lever ut sina pojkdrömmar om att vara hjältar med bombspecialeffekter och machoflin. Jag är så trött på att de enda som representerar mig och mitt kön är kvinnor med tajta klänningar och rött läppstift. Att det finns sådana kvinnor på film stör mig inte nämnvärt, men att det är de enda som finns, förutom typ parodier. Att det liksom bara finns personlighetslösa biroller (kvinnokroppar) som på ett eller annat sätt finns till att behaga hjältemän petar mig i mitt redan öppna och jävligt irriterade sår.
 
Det är så jävla tröttsamt. Jag är så trött så trött så trött att ibland bara orkar jag inte längre med att vara jag. Så trött på männen (däribland både min kära far och lillebror) som vägrar se ett steg längre, som vägrar analysera företeelser, samhället, människors beteenden. SÅ JÄVLA TRÖTT.
 
Kan inte alla bara inse att vi feminister faktiskt inte letar problem, att jämlikhet är sjukt viktigt och att folk roffa åt sig av makt och privilegier utan att tänka efter är jävligt vidrigt.
 
Queermonstret som äter upp könsdelarna på dina könsstereotypa barn.
 
 
TACK FÖR MIG! /Kjelle
 

Bowling


Visning

Tja!

Ikväll ska vi fira fina Mia <3 vi ska spela bowling och så.. Jag är sämst på det men kul är det! Ska bli kul att träffa alla också :D

Tänkte att ni har ju fortfarande inte fått se hur jag har det här i min lägenhet.. så lägger upp lite bilder att beskåda!

Ha det gött!


Frändz

Tjo!

Sitter här med min vän MiJay och har det bra! Hon har pimpat mina naglar och vi är bara allmänt flummiga :D fan vad jag älskar mina underbara vänner, vad skulle jag göra utan er?!
Hälsade på Kjelle i väst inatt. Det var mysigt :D när jag och Jessica gick därifrån nämnde jag att det var bra att dom sandat vägen, sekunden efter slog både jag och hon en vurpa samtidigt hahaha! Såklart såg en gubbe oss, skrattade och sa att vi åkte pararellslalom.. Haha!

Snart ska vi färga håret och jag ska städa lägenheten är det tänkt.

Vi är nostalgiska och det spelas smurfhits i högtalarna :D


Känslor

Dumma känslor har fuckat mitt huvud på senaste tiden. 
Känner mig splittrad.. Känner jag såhär för mitt hjärta säger det eller har jag bara varit ensam för länge? Några timmar utan uppmärksamhet och jag blev knäpp. Haha.

Imorgon är en ny dag. 



/Cissi

tröööött

Ja det här med ett inlägg om dagen gick ju bra haha.. .Men Kjelles inlägg räknas ocskå! 
Helgen har gått skitfort och en ny jobbvecka har redan börjat.. Uh känns tungt. Var på kryssning i fredags med jobbarkompisar.. Vi hade skoj och det blev en del alkohol haha.. massa dans och dagen efter mådde jag mindre bra! Men nu planeras redan en ny kryssning så den var lyckad :) 


Är skittrött och ska sova nu.. Tänkte att jag måste ändå komma in här och säga hej! 

Natti :*


/CIs

min framtida man

 photo tumblr_mcnx5ikEU91rpeqp2o1_500_zps55759a65.gif
 
 photo tumblr_m1ua61urwn1qel6b9o1_500_zpsfd237bc2.gif
 
 photo tumblr_lxt8jo2i3N1r57dc3o1_r1_250_zps41b2f604.gif
 
 photo tumblr_mhav3x1Pgu1rgo6sdo1_500_zps9963bb5a.gif
 
 photo tumblr_m9sm43bwno1qhbpuqo1_250_zpsddea7b0b.gif
 
 photo tumblr_lwoo210Xv11r1xzumo1_r1_250_zps1276511b.gif
 
Åhåhåhåhåhåhåhåhå!
/Kjelle

RSS 2.0