don't listen to the radio - the vines (extremt lyssningsvärd och gårdagens pepplåt!)

Ni med sån där fantastisk slutledningsförmåga och med den sortes logiska tankeverksamhet som man bara hittar i ingående reportage om extremt lyckade människor kanske förstod från förra inlägget att jag faktiskt var ute igår och att det blev liiiite senare än planerat och några fler glas öl/cider/vin än tänkt. Japp. Har sovit fabulösa två och en halv timme inatt. Den perfekta mängden skönhetssömn. Jag har aldrig varit så häpnadsväckande vacker och fräsch som denna dag.
 
Och jag jobbar. I fucking Handen. Längst ut vid världens ände. Där är jag. Tio. Timmar. Utan. Rast. Man får käka lite casual, lutandes mot en bokhylla, spionera på kassan från ens gömställe. Och jag har ingen möjlighet att röka. Kan detta vara helvetet jag hamnat i? 
 
Det är på ett sätt ok ändå. Denna dag är lugn, och dagens enda riktiga arbetsuppgift, bortsett från kassan, är att plocka prislappar från några bokhögar. Så det gör jag. Sittandes, läsandes en blogg, ätandes djungelvrål. Det hade kunnat vara värre liksom.
 
Bjuder på en bild som togs INNAN ALLTING SPÅÅÅRA KARATEFYLLA-STYLE
 
 

Puss och hej och rösta rött i årets val!
 
(Och ps, raviolin was to die for.)
 

She's back!!!!

Hej bloggis. Ni vet som man säger: Plötsligt händer det. PLÖTSLIGT ser man ett alldeles magnifikt stjärnfall halvblixtra på himlen PRECIS när man tittar upp på himlen. Plötsligt är klockan halv tre på natten, man är ganska packad, fast man egentligen bara skulle ta en enda liten öl eftersom man skulle upp och jobba dagen efter I TIO TIMMAR UTAN RAST!  Plötsligt får frökenfräken Michelle för sig att Nä nu jävlar är det dags att blogga lite på arbetstid!
 
Hur är det, fölket? Är livet sjysst mot er eller ska jag skälla ut det åt er? Säga till på skarpen? Sätta det lite granna i skamvrån och låta det sitta där tills det blir snällt igen? 
 
Mitt liv är faktiskt inte så taskigt just nu. Det behandlar mig bitvis väl. Det är nog mestadels jag som är taskig mot själv faktiskt. Jag hoppas faktiskt att jag växer ur den här jävla självföraktskoftan någon gång. Den är förjävla liten och skaver och kliar precis överallt. Jag är för gammal för att fortfarande se mig som en halv människa. DET ÄR DAGS ATT VARA SNÄLL MOT SIG SJÄLV NU.
 
Jupp, det är det.
 
Nuförtiden bor jag i skitJakobsberg med världens bästa finFidelie (vi flyttar till gröna linjen så snart vi hittar den snyggaste trean i stan med balkong!) Jag sover på bäddsoffan och varenda jävla kväll måste jag bädda upp den, och varenda jävla morgon måste jag bädda undan den igen. Det är ett hårt arbete när man är så trött att varenda liten knappnål som tappas på golvet låter som en fet explosion. Och inte riktigt prioriterat när man man måste gå för fem minuter sen för att hinna. JAJA. Säger ni. Jag också. Har jag inte något bättre att skriva om? Har inte tittat in här på flera månader och det första jag snackar om är en bäddsoffa typ.
 
Inte okej.
 
Nu ska jag äta vegetarisk ravioli och njuta som en liten liten gris!
På återseende.
/Kjelle.

Fail??

Efter inlägget nedan så fick jag en förnimmelse, en förnimmelse om att jag skrivit ett inlägg strax innan årskiftet 2012/2013. Och mycket riktigt var det så, fick snabbt en bekräftelse om att jag förnimmat korrekt. Och HAHA, jag lyckades inte hålla ett enda mål som jag hade inför 2013!! 

Dessa punkter var mina mål: 
  • Hemligt
  • Resa till Amsterdam
  • Resa igen till nåt nice varmt land
  • Cykla 35 mil till Värmland
  • Släppa Bud Smackers första singel
  • Chilla mer och stressa mindre


Vi Kan ju börja med punkt ett.. "Hemligt" Som även framgår i inlägget för ett år sedan, handlar alltså om min viktnedgång. Dubbelfail på den. Gick till gymmet två gånger, men tränade bara en gång av dessa två tillfällen.. Så vi glömmer denna punkt tycker jag! 
Punkt två.. Blev inte av, pga jobb och lite annat. 
Punkt tre.. Blev inte heller av, pga jobb.. Och lite annat. Haha. 
Punkt fyra.. Vad trodde jag egentligen??? Men denna punkt står med på min bucket list så någon gång i mitt liv kommer detta bockas av! 
Punkt fem.. Inte än, men vi har nåt på G! ;)
Och slutligen punkt sex.. Nä, chilla mindre och stressa mer blev det hahaha. 

Fortfarande go och glad tjockis med sämst kondition och inte så många upplevelser rikare alltså. Det känns ändå helt okej. Inte jätteokej, men lite okej iaf. 

PUSS 



cissi

Nytt år!

Tjo! 

Här var det dött i vanlig ordning! Det är nästan ett halvår sedan jag var inne här och skrev några rader. Nu är det nytt år till och med...
Det är intressant det här med alla nya år. Alltid massa löften och livsmål som skall förverkligas hit och dit. Vill minnas att jag hade en massa löften och mål förra året vid den här tiden.. I år skiter jag i det.. Varför ställa massa höga krav på sig själv som man ändå kommer ha ångest över vid slutet på året, pga att man inte uppnådde ett skit av det man lovade sig själv? Näe.. 

Mycket har hänt(och inte hänt), under 2013. Kort och gott har jag jobbat som ett as, haft en veckas semester, umgåts med mina hjärtan, hittat kärleken samt förlorat två av de som hållit mitt hjärta hårdast, vilket har varit väldigt påfrestande för mig... 

I år planerar jag inget annat än när jag ska ha semester.. Usch vad jag längtar till sommaren, men snart har vi redan genomlidit halva "vintern"... så snart så!

Nu ska jag dra mig tillbaka, ha de gott så länge så får vi se när någon av oss återkommer! 

PUSS


Bjuder på en bild från midsommar(?) Satte mig i fågelskit!!!(såklart)

 
 
 
 
 

RSS 2.0