Glad midsommar!

Glad midsommar på er mina vänner! 


Dagen ska spenderas med MiJay och Kjelle i Hässelby, sen får vi se vad som händer mot kvällen, blir en alkoholfri afton iaf :) 
Jobbar massor så hinner inte med så mycket annat, men nu är det två dagar ledigt och dom ska jag utnyttja! Sen är det dags för ännu en 6-dagars jobbvecka. Uhh. Pengar iaf! Måste ju tjäna in lite extra nu när jag gått och köpt mig en ny kamera.. En Canon EOS 7D! Kalaset gick loss på 13000kr, så nu blir det knäckebröd och vatten denna månad haha. 

Nu är det ganska precis en månad kvar till min semester.. Då ska vi åka till värmland och chilla en vecka.. Längtar sjukt mycket. Det är jag värd! 


Kjelle verkar inte vara så pepp på att uppdatera här på vår gemensamma blogg så måste hålla ställningarna så länge, men ska sparka henne lite så kanske hon kan komma in hit också och förgylla era dagar. 

Tack! 



Lördag

Hej blogg! 


Idag har varit en riktigt hurtig dag! Har promenerat i skogen med en trotsig Rambo bland annat. Tänkte att jag skulle ta lite fina bilder på honom, men han ville inte alls samarbeta.. När vi kommit en bit ut i skogen så vände han och gick hem, la sin selektiva hörsel och sket totalt i mig! Men en liten promenad blev det iaf haha
Var till kyrkan också med mormor och Marianne, vi hälsade på morfar, gammelmormor och gammelmorfar :)
Har även hjälpt pappa lägga i bryggan i sjön.. Har dock inte badat något, liite för kallt är det än.  
Ska snart sova, sen imorgon bär det av hem igen.. blöö 

Jag är så oerhört generös att jag bjuder på bilder även från denna dag! 

                                                                    Gräsmark Kyrka 

                                                Gammelmormor och gammelmorfar <3

                                                                    Morfar<3

                                                         Vacker minneslund


Skogspromenad med Rambo!







                                            Felvänd men här ska vi precis fixa bryggan!


Så var bryggan i! Härligt väder också

Slappardag!

Hallå! 

Försökte blogga lite igår faktiskt men mobilen ville inte.. så ni får gårdagens inlägg idag istället! 
Hade en riktig slappardag! Vi var till Sunne en sväng och handlade lite, köpte gummistövlar bland annat.. Sen har vi bara varit hemma.. På kvällen åkte jag och pappa iväg och härjade i skogen, vi var närmare bestämt på bäversafari med en touch av älg. Tyvärr fann vi ingen lycka denna afton! Dammen var tom på bäver och vi begav oss hem.. Väl hemma väntade god mat och en efterlängtad Sverige-match! 

Lägger upp lite bilder! 

Huset <3



Mamma i en blomsteraffär 

Nya gummistövlar!

Bäver är duktig skogshuggare 

Bäverhus

Bäverdamm 




Ack Värmland du sköna!

Shoo bloggen wzup?!

Ligger i min säng här på landet och filosoferar. Det är så tyst och fridfullt här, det är bara min knorrande mage som stör friden haha
Är här sen tidigt imorse och stannar till söndag! Så här länge har jag inte varit ledig på typ ett år.. Får se hur långt tid det tar innan jag blir för rastlös :) har mest sovit idag, är fortfarande trött och ska sova igen.. Men ska läsa några sidor i zlatans bok först..Så dött är det här haha, har inte öppnat en bok sen gymnasiet lixom!

Ha de gött folk så hörs vi snart! Kommer uppdatera med bilder i dagarna också så ni får följa min spännande resa!

Lägger upp lite bilder från dagen också. Och på mitt fina öga! Det är inte så rött längre dock, käkar både penicillin och får antibiotika i ögat :)

Natti!


RSS 2.0