Tja!

Shoo bloggen! 

Jobbar och har mig hela tiden så det blir inte att man går in så mycket här men nu tänkte jag ta mig lite tid faktiskt. 
Natten till fredag åkte jag direkt från jobbet till min käre vän Jessica i Uppsala för att spendera natten med henne. Hihi ;) nej men det var mysigt, snackade massa skit och var vakna till närmare 6 på morgonen. Sen sov vi en bit in på eftermiddagen och kom tillbaka till Bro typ halv 5! Sen dess har jag hållit på med bilder och skit, tittat på en film och chillat. Ska sätta igång med mitt rum nu halv fem på morgonen haha! Flytt om två dagar ni vet! Oh jag har faktiskt hunnit med en hel del.. Handlat lite saker, betalat hyran och två hyror för garage, skaffat hemförsäkring, gjort andressändring osv! Köpte en fattiglappssäng så jag kan sova där hela veckan innan vi flyttar min vanliga nästa fredag! Fast jag köpte den egentligen för att jag tänkt att det ska vara gästvänligt :D 

Vet inte vart Kjelle håller hus, hon hör ju knappt av sig numera!!



PUSS 



/Ciiisiisi

dagens outfit

Juste, jag glömde visa er min outfit för dagen! Så här ser jag ut:
 

 
Som ni ser har jag valt en gul ton som jag märkt är väldigt inne för hösten tvåtusentolv. Jag ville nå mysig chic-känslan och ha en naturlig look. Vad tycker ni, har jag lyckats?

insane

Hej bloggis. Jag har varit så himlans dålig på att uppdatera och tycker synd om er för att ni missar stora delar av mitt högst intressanta liv.
 
Igår såg jag The hives med Saris och ååååh kompisar, fy satan vad bra dom är. Jag fastnade för en låt jag inte hört tidigare från deras nya skiva, Insane (klicka på länken rå). Det är samma bakgrundljud och ackord hela tiden, som om dom ältar, och jag bara älskar det. Ältandet.
 
Nu ska jag städa och älta. Hejpa! /Kjelle
 

Fotograferingen!

Fotograferingen gick bra idag! Tog lite tid som väntat och hade velat ha mer tid när vi var ute men det får bli en annan gång.. 

Jag har faktiskt en fotoblogg för dom intresserade.. Men adressen får ni vänta med, än så länge är det bara utvalda som får läsa den! ;)





Omg kolla vad som hände med min kamera!!! Jag är så ledsen :'( tror den låg knas i bilen men nu är sprickan där på halva skärmen och det är säkert skitdyrt att byta ut.. helvetes jävla skit........


Dags att sova! Lång dag imorgon, kommer vara hemifrån från 12-00 för att jobba. Och jag tycker Kjelle ska komma in här och blogga lite också! Tjata på henne!!!

Cissi 

PUSS

Fotojobb!

Godmorgon på er!

Jag borde verkligen sova nu men har spenderat senaste timmen med att leta efter den jävla laddaren till batteriet till kameran! Hittade den tillslut på golvet i mitt rum.. Det är totalt KAOS här nu när flytten närmar sig! 
Iaf så ska jag fota till lookbook senare idag och på lördag ska jag agera bröllopsfotograf! Efter det blir det att åka direkt till jobbet för inventering.. Har bara en ledig dag kvar nu i september annars bara massa jobb. Tyvärr verkar det som att det ska regna hela lördagen och det är så typiskt med bröllopet.. Blir ju bäst resultat om vi fotar utomhus så vi får se hur det går..

Mitt fotointresse har eskalerat ordentligt senaste året.. Det är inte länge sen jag investerade i en ny kamera och jag vill redan ha en ny! Tycker inte riktigt den här räcker till haha. Vill ha en fullformat! Så småningom ska jag väl starta eget när jag samlat på mig mer erfarenhet och då blir det en Canon EOS 5D mark III men ett sånt kamerahus kostar en hel del.. närmare 30 000 haha. Fan. 

Nej ska sova några timmar nu innan det är dags att gå upp, ha en bra dag alla!

Cissi

 


 

Det här med internetdejting..

Ibland får jag såna här villintedöensamkommervarasingelförevigt-perioder. Dom går över lika fort som dom kommer men aa, får ryck och loggar in på datesida i hopp om att hitta min själsfrände.. Grejen är att jag blir lika besviken varje gång.. typ "goakillen" 40 år skriver "hej hur mås det? sugen?". 90% såna mail.. Så jag pausar oftast mitt konto efter ett par dagars aktivitet.

Jag har faktiskt träffat två killar från nätet. Men det är väl ett par år sen nu.. Ena tänker jag inte ens nämna haha men den andra, Olle, som jag faktiskt hade riktiga förväntningar om, blev total katastrof! 

Såhär tänkte jag mig honom:



Men fick det här:


Japp, ett vandrande skelett! Hemska kläder som passar på Lennart 55. Den här snubben var ändå i tjugoårsåldern lixom.. Och så feminin var han! Hade jag sett honom på gatan hade jag trott han var gay! Feminina, smala och eleganta händer, förde sig fint och försiktigt, hade vääldigt ljus röst. 
Misstolka inte, det var inte bara utseendet som inte föll mig i smaken, för det är mindre viktigt.. Vi klickade helt enkelt inte(det tyckte han å andra sidan).. Jag ville bara att daten skulle ta slut. Vi gick på bio och såg piranha, kanske inte den mest ultimata filmen att se på en första(och sista) date haha. Sen var det ett helvete att försöka avsluta något som egentligen inte ens var påbörjat.. 

Jag tänker att det är bättre att träffa nån irl istället. Inga förväntningar om utseende, personlighet, inga besvikelser på samma sätt osv. Har egentligen inget emot att vara ensam några år till. Hellre ensam än att leva med någon som inte är rätt.. Ellerhur? :)

// ensam Cissi i natten



Promenad!

Shoo! 

Idag träffade jag Kjelle :D slutade tidigt idag så det fick bli en promenad :) Jag visade henne mitt nya hood! omg bara två veckor kvar nu!

CISisi

                                                                          Min port!








Blöööö

Hej kåmpisar. Cissi tjatade på mig om att skriva så jag ska väl försöka pressa ur mig något. Jag lovar varken vettighet eller spänning.

Denna helg har jag spenderat med någonting växande och kolsvart inuti. Det kan vara ett tomrum. Möjligen också gammal hederlig ångest. Det enda jag vet med säkerhet är att det gör väldigt ont och är skitläskigt. Idag har jag funnit mig själv någon helt annanstans än verkligheten och nutiden.

Jag har även saknat Cissi och hennes galenskaper något fruktansvärt så jag såg till att få mig en liten promenadtimme med min kära dam innan jag drog till Uppsala. Det blev inte så mycket till promenad, vi fastnade istället vid varenda lekplats vi såg. Det var fint.

Höööörs. / Kjelle


familjeporträtt

 

Bloglovin'

Följ oss på Bloglovin' kompisar!




 

Uh

Jag kan inte få den här låten ur mitt huvud!! 

DÖDA MIG 





Cissi 

Färgning

Idag tog jag det stora steget till en ljusare vardag. Fick lite impulsiv känsla att nu är det dags för förändring! Rotade lite i skåpen och hittade ljusbrun hårfärg, samma som Pernilla Wahlgren har i den där flashiga reklamen för garnier ni vet?

Den här: 




Ser ni?? LJUSBRUN 

Lets do this tänkte jag och satte igång den trettio minuter långa processen. Passade samtidigt på att göra sån där cool ansiktsmask som man drar av huden efter en kvart eller vad det är. 

Såhär såg den ut efter en användning: 



Kolla våran XC60 den har sånt här fönstertak!




Ja iallafall.. Resultatet av hårfärgningen? Håret blev fan MÖRKARE än min mörkbruna jag brukar använda!! wtf?? varför? Nu ser jag typ svarthårig ut.. vart är min Pernilla-look? :( 
Besviken!!! Här har man tagit ett stort steg i livet så blir det så här! Ska testa platinablond nästa gång.. eller då blir det väl svart på riktigt.. hmmph! 






Tack för mig! 
Cissi


MYCKET HAR HÄNT

Tjoo folks! 


Det var några veckor sen vi fick denna idé med bloggen. Sen har det inte hänt så mycket mer men nu är den igång iaf! 

Jag letade lägenhet, hade provanställning och jag var i botten.. Kjelle jobbade på Max och bodde hemma och vi planerade vårat framtida boende tillsammans. Nu har Kjelle mer eller mindre flyttat till Uppsala och bor hos Jessica(snyft) för att plugga genus lite spontant så där medan jag har fått tillsvidareanställning, snubblat över en lägenhet och flyttar första oktober! Och jag mår väldigt bra just nu! 
Trots att det inte blev riktigt som vi tänkt oss så flyter allt på bra, det som är idag kan bli nåt helt annat imorgon.. det är det som är så spännande för man vet aldrig vad livet har att erbjuda :) 

Cissi 





PRESENTATION: CISSI (DA MASTER)

Tja!

Hatar att skriva presentationer men vafan, anatar att jag måste ge det ett försök.. Det blir nog så att jag skriver av lite av kjelle haha. Men jag är iaf Cissi! Jag är redan tjugoett och bor med päronen i en liten håla så långt bort från Stockholm man kan komma, men som ändå är Stockholm.. 

Jag är inte lika rolig som Kjelle och har massa spännande intressen.. Men jag tycker om musik och foto, det är väl mina största(och enda) intressen! Gillar att både lyssna och göra musik. Nu är det mest reggae och dancehall som gäller.. Tycker om att gå på evenemang, konserter och sånt kul! 

Jag drömmer om en volvo s60, ett trivsamt och välbetalt jobb och en egen lägenhet att dela med min fina vän. Kängor är inte riktigt min grej så ett par korta röda converse funkar fint för mig :D och juste resa vill jag ju också göra och drömmen är att ta mig till Jamaica en vacker dag! Och en roadtrip genom USA vore coolt. Ska besöka alla världsdelar innan jag går i graven!

Cissi-kollage: 




Ja det var väl det. Tack!
 
 

presentation: kjelle (da co-master)

Tjo folks, det är jag som är Kjelle. Jag är inte en pensionerad manlig lastbilschaffis som man kanske kan tro, utan en tjugoårig (snart tjugoett!) ung dam som fortfarande bor med mor. Så vem är jag, kanske ni undrar, den här bruden verkar ju omåttligt intressant, vi vill veta mer!
 
Jag tycker om böcker (åh Jonas Gardell), genus, att skriva (oftast aningen mörka och diffusa texter), alkohol och att flumma med Cissi. Jag har en liten glugg mellan framtänderna och har lätt för att rodna. Som person är jag neurotisk och ångestig, rastlös och drömmande, brinnande men blyg.
 
Jag drömmer om en miljövänlig ljusblå/orange folkabuss, ett kreativt jobb, att skriva en bok, en lägenhet med gula dörrar (se Tillsammans och ni förstår mig), svarta Dr Marten-kängor, självförverkligande, en resa till Värmland och en till Berlin, mindre ångest och plugga genusvetenskap på universitetet.
 
Kjelle-kollage (jag vet, jätteamatörigt, sånt här är egentligen Cissis grej) :
 
 
Och det var typ jag. Hejjjjpa.

RSS 2.0