!!

Ett inlägg.


FLYTT!

Hey folket. Som ni kanske har förstått genom Cissis dramatiska inlägg är jag numera bosatt vid gröna linjen, närmare bestämt Hässelby strand. Här är det kaos. Kartonger överallt och lite för många möbler för utrymmet. Denna dag kommer väl att bestå av lite städning eftersom idiotjävlarna som bodde här innan inte brydde sig ett skit om det, packa upp massa grejer. Woho! Detta är vår pärla:

 


Dejt

Ny är Jessica på dejt! Såhär fin var hon när hon gick :')


Ett tårfyllt farväl..

Nu lämnar hon oss för gott för gröna linjen.. Lycka till Kjelle och tack för dom här åren tillsammans. Hoppas vi ses snart igen <3


<3

Har vovvarna hos mig i helgen <3


MÅSen




Fredag

Zup!

Dagen har spenderats med MiJay. Vi har käkat tacos och kollat på tjockisfilm.. Phat girlz.. Se den!!
Har även varit på hälsoundersökning och jag är helt frisk med fina värden och grejer :D inte behövde jag klä av mig heller, något jag haft ångest över flera veckor..

Imorgon ska vi ut och fota lite sen får vi se vad som händer :D
nu blir det skräckis sen sova..

Natti!


den fantastiske och underbara cissi underhåller sig själv framför datorn

 

Cissi och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika.

Cissi har flippat totalt den senaste timmen. Hon har skrämt mig typ tusen gånger och gör massa knäppa skratt som hon själv börjar asgarva åt. Otroligt underhållande <3


Shoo

Nu är det helg och löning och det firas med bästa vännerna


och så bästa facerapen ever:

 
Från moi!
 

flowers upon flowers

Jag har med hjälp av en fin vän hittat ett sockersött litet band: Crying day care choir. Det känns som att bli inkastad i en saga med solen i ögonen. Vickar på tårna och ler omvartannat. För övrigt består mitt liv mest av rengöringsmedel, Lergigan och sockor. Och P3 såklart. Bjuder på ett litet axplock från mina mobilbilder. Jao. 
 
 
 
 
 
 
 
Puss och petting! /Kjelle
 
 

#Blogg100

Yo! 

Tänkte ge mig på en sån här utmaning som tydligen startat. Mest på Jessicas intitiativ men aa.. det är värt ett försök! Sen är det ju så många som gnäller på dålig uppdatering här på bloggen så då tänker jag att jag kan tillfredställa er också samtidigt. Jag lovar er alltså 100 inlägg dom närmaste 100 dagarna! eller det kanske inte framgick innan haha. men så är det!

Egentligen började denna utmaning redan igår men eftersom jag arbetar och sliter på kvällarna och sover på dagarna så blev det svårt att hinna få in ett inlägg innan tolvslaget. Så det innebär att ni troligtvis kommer få ytterliggare ett inlägg idag! 

Ja.


Regler för #Blogg100 

  • #Blogg100 startar onsdagen den 23 januari 2013
  • Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.
  • Tagga varje inlägg med taggen #blogg100
  • Det finns inga krav på hur långt inlägget ska vara. (Ett inbäddat youtubeklipp är också ett inlägg).
  • Det är helt okej att förhandspublicera inlägg, men det blir kanske roligare att skriva tätare inpå själva publiceringen.
/Cissi 

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :)

Hej kompisar! Det är väldans tyst i stugan nuförtiden. Vad ska man göra? Jag har fullt upp med att äta godis, kolla American horror story, torka lister väggar och läsa Egalias döttrar.
 
 
NEJ jag har ingenting intressant eller viktigt att skriva. JA det är typ en människa till som läser denna blogg och det är Cissi. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaamz ses på lunar /Kjelle

Filminspelning!

Tjo! 

I helgen kom jag, Jesscia och Kjelle på den briljanta idén att göra en film! Det här med filmproduktion är inte helt obekant för oss då vi gav oss på det redan i somras, ett projekt som dock aldrig avslutades.. Men nästa sommar hoppas jag vi har den klar! Men iaf.. filmen i helgen.. Ren skräck, begåvade skådespelare, jultema.. Det är bara några av orden som beskriver detta verk! Jag ska bara lägga till lite musik i början av filmen sen är den klar! Men ett problem är att Jessica(huvudrollen) vägrar låta oss släppa den för allmänheten.. Ett problem som förhoppningsvis har en lösning snart! ;)


Här är Kjelle under en av inspelningarna i somaras! 


RSS 2.0