Dec. 31, 2012

Hejpis glada människor. Cissi är på mig om att skriva ett inlägg och dessutom så har vi så många läsare nu så jag känner att trycket är hårt! Jag lever livet lite grann: fylla och tomhet. Men också kärlek. Jag har bestämt mig för att leva celibat nu, snubbar strular till min frid och ro! Jag, Cissi och Jessica ska ingå äktenskap så kan jag ha mina lösa flörtar och drömmar om mannen som ser ut som Johnny Depp, tänker som Henrik Berggren och är feminist. Nej, fan, tvåtusentretton ska för i helvete bli ett bra år för detta har bara varit skit. Det skulle vara fint med den där lyckan. Jag ska finna den i en etta i stan och i böckerna. Nu ska flickorna och jag göra klart en skräckfilm. Den kommer att bli bäst. Hejdå och fina fyrverkerier.
Och juste, kolla in Daniel Norgren, annars dödar jag er!


2012

Tänkte bara önska er alla en god jul och ett gott nytt år! 2012 har varit ett skitår på många sätt men åtminstone ett par saker har gått bra för mig också som jag inte ska glömma.. men generellt har det varit ett tungt år och jag hoppas av hela mitt hjärta att det vänder och 2013 blir awesome för alla. Den som lever får se! 

Nästa år har jag lite mål:
  • Hemligt
  • Resa till Amsterdam
  • Resa igen till nåt nice varmt land
  • Cykla 35 mil till Värmland. VEM ÄR MED MIG??? Mer information kommer senare när det börjar närma sig med datum, schema, planering, utrustning osv! 
  • Släppa Bud Smackers första singel
  • Chilla mer och stressa mindre
  • ?
Mina mål för 2012, dom har jag faktiskt hållit! 
Fick heltidsjobb, tillsvidareanställning och förstahandskontrakt på en lägenhet! Det har varit min dröm så länge och att jag lyckats med detta är så jävla bra. Sen det här med vikten som man lovar sig själv varje år.. 15kg har jag lyckats tappa och 20 är kvar. Det är det som är hemligt där uppe haha. Men det ska vara hemligt så jag inte har värsta pressen på mig och failar...

Sen har vi alla hemskheter detta år.. Många som blivit allvarligt sjuka.. folk har mått dåligt, det har verkligen gått upp och ner åt alla håll. Det har varit mycket med polisen och anmälningar.. inte fått någon hjälp. Inbrottet också.. Sen all skit jag fått stått ut med, kränkningar, förföljelser osv. Det har tagit hårt och det gör det fortfarande.. Ser inget slut på det heller... 

Annars vill jag tacka alla människor i min närhet, nya som gamla vänner och bekanta, och min familj och släkt såklart! Många har ställt upp för mig när jag haft det jobbigt och det uppskattas så jävla mycket, önskar jag kunde ge lika mycket tillbaka som jag fått av er ♥ men en dag, gör mitt bästa.. Min dörr står alltid öppen för er alla, när som helst!

Sååå, god jul och gott nytt år alla så hörs vi igen nästa år! (ska sparka lite på kjelle så hon också skriver några rader) 

Ha de gott! 

/Cissi

Bästa vännerna och jag på väg till Riga, en av årets höjdpunkter♥









RSS 2.0